Zracak nade

DANAS OTVARAM OCI

nemamimebre | 16 Septembar, 2011 15:49

Jutros sam otvorila oci,i jeste da nemam tu naviku ali prvo sto sam uradila u 6 ujutru otisla sam na blog.Oko pola 7 tacnije,ali dobro nije ni bitno toliko. Prvo sto sam videla bio je post koji je postavila sanjarenja56 ..Izmamila si mi osmeh na lice  od ranog jutra ,ranog ranog jutra....Hvala ti od srca..takodje i  post koji je razmisljanka postavila. I svi ostali,od srca hvala na lepim zeljama i komentarima <3  Ovaj dan nije mogao na lepsi nacin da mi pocne. I tek tako,krenula sam u novi dan. Sasvim zadovoljna sobom i svojim zivotom. 

Ne ne znam sta mi je bilo,kako sam mogla da dozvolim da zbog jednog decka prestanem da mislim na samu sebe... Da prestanem da mislim na druge...Nije niko toga vredan. Vreme je za promene. Vreme je da ovaj blog ukrasimo nekim veselijim temama. Za sada ih bas nesto i nema moram priznati ,ali obecavam nove teme ovih dana !!! PUNO POZDRAVA ZA SVE BLOGERE!!!!!!! SVI STE KRALJEVI I KRALJICE!!LJUBIM VAS SVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

I JOS JEDNOM....HVALA PUNOOOOOO ,INSPIRISACEMO SE I DALJE !!!!!!!!!!

Komentari

Re: DANAS OTVARAM OCI

razmisljanka | 16/09/2011, 20:27

Tako i treba. Ponosim se tobom. Cmoook, kiss, kiss :-)*

Re: DANAS OTVARAM OCI

nemamimebre | 16/09/2011, 20:39

razmisljanka tek cete se ponositi :) :) hehe salim se ..puno pozdarava

Re: DANAS OTVARAM OCI

razmisljanka | 16/09/2011, 21:28

Svi smo kroz to prolazili, a ja ponovo sa moje dve ćerke. Potpuno te razunmem i ne brini, tu sam kad god zatreba. Pozdrav! :-)

Re: DANAS OTVARAM OCI

krilaandjela | 16/09/2011, 22:51

И тако кад нас нађеш ти се насмеј, све су то људи отвореног срца у блогограду. Ми живимо некако чудно, јер у свима нама цвета нека јако позитивна нада за све..

Мислим да и сви остали овде деле ово мишљење самном

Поздрав

Re: DANAS OTVARAM OCI

nesudjena | 16/09/2011, 23:06

Delimo tvoje misljenje druze Krilati :) Svi mi imamo svoje lude, mracne, nesrecne trenutke...DOdju, prodju...maaa, zivot ide dalje ! Poz :)

Re: DANAS OTVARAM OCI

nemanja | 16/09/2011, 23:25

Kada vidim to kraljevi i kraljice... :D

"Samo bahato!"

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb