Zracak nade

Da li mi je potreban muskarac da bih se osetila posebno?

nemamimebre | 02 Septembar, 2011 15:13

Lepo je imati nekoga kraj sebe,lep je osecaj kada znas da si zaljubljen ,lep je i osecaj kada nekoga volis. Ali nekako u poslednje vreme,srecem dosta ljudi kojima veza postaje glavna okupacija,zaborave sve ostalo,ceo svet,prestanu da budu u kontaktu sa drugim ljudima,zive samo za partnera...Ali kakva je to ljubav,ako volis jednu osobu to odmah podrazumeva da treba da prestanes da volis i iskljucis sve ostale osobe iz svog zivota. A ukoliko pokusas to da obajsnis ,ona ce se odmah naljutiti ili sto posto pomisliti kako sam ljubomorna na nju i njenu savrsenu ljubavnu vezu. Ne ,nisam ljubomorna niti bih ikada mogla da budem ljubomorna na drugaricu koja je pronasla svoju srecu. Voleti,biti u vezi,ne znaci prestati ziveti. Voleti,znaci biti u stanju da dajes ,cak i kada nemas sta mnogo da ocekujes za uzvat. Sebicnost,ljubomora...ne to nije ljubav. Biti ljubomoran ne znaci da volis nekoga. Zatvoriti neku osobu i cuvati je samo za sebe ,naterati je da prekine kontakte sa svima,ne to nije ljubav ,to je sado mazo odnos,if U ask me... Ali dobro,ne dozivljava ljubav svako na isti nacin ,zar ne? :) Meni ne treba muskarac da bih se osetila voljeno,volim samu sebe dovoljno,ne treba mi muskarac da bih naucila da uzivam,cak i kada sam sama mogu da se osetim ispunjeno i da radim stvari koje volim da radim. Ne treba mi muskarac koji ce me kontrolisati kao njegovu lutku. Treba mi neko ko ce umeti da ceni svu ljubav koju mogu da pruzim :)

 

Komentari

Re: Da li mi je potreban muskarac da bih se osetila posebno?

sanjarenja56 | 02/09/2011, 21:09

Koliko god jedni druge kritikovali i smejali se manama drugog pola, muškarci i žene potrebni su jedni drugima. Ljubav je privilegija koju svako želi da oseti, bar jednom u životu. Bogata je ona koja se okrene iza sebe i kaže: Volela sam!

Re: Da li mi je potreban muskarac da bih se osetila posebno?

pricalica | 03/09/2011, 00:47

У много чему мени блиско размишљање. Неко има толико моћи да воли једну особу, други, пак, осећа да може да воли и више, али ту не мислим на блудничење, већ на то да се љубав може исказивати у разним видовима. Поздрав!:)

Re: Da li mi je potreban muskarac da bih se osetila posebno?

nemamimebre | 03/09/2011, 11:55

sanjarenja56 u pravu si bogata je,i svaka osoba na ovom svetu treba bar jednom da dozivi nesto tako snazno kao sto je ljubav...mada ja ljubav pruzam sebi svakog dana ,bez imalo grize savseti bez imalo sramote,jer znam da je zasluzujem!!A muskarac ce se pojaviti ..I svaka zena treba da bude svesna sebe i svojih sposobnosti :) puno pozdrava!!!

Re: Da li mi je potreban muskarac da bih se osetila posebno?

razmisljanka | 03/09/2011, 12:12

Nije savršena ljubavna veza ako se dvoje izoluje od celog sveta. To možda i nije ljubavna veza. Postoje normalna ljubavne veze. Treba da voliš i ceniš sebe, kao što si opisala, ali mislim da ti je potrebna ljubav muškarca da bi se osetila posebno. Svako voli sebe, ali nije svako poseban.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb