Zracak nade

Vatrena prasina

nemamimebre | 01 Januar, 2011 19:42

Da li znas kako je kada stojis uz nekoga,a nisi siguran da ce taj neko ikada stati uz tebe...  Mozda bi ste sada rekli,pa samim tim sto stojis uz nekoga taj neko stoji uz tebe . Ne. Taj neko vas ni ne primecuje. I shvatam da  mozda vetar koji nosi moje tuzne uspomene kao prasinu niz reku te cudne proslosti,nekad ipak,danas sutra,opet znam ,vraca se. I onda,kada se vrati,kada se u mojoj glavi slozi slagalica bola ,kada se kostim morala skine i ostane obicna istina, onda oseti  kako ta maska ne predstavlja vise prepreku sada vec vatrenoj prasini da mi obuzme ono sto se nalazi ispod . Maske. A zar sam trazila mnogo. Ne . Zar sam kriva sto sam zelela? I da,nema ovo nikakve veze sa novom godinom .Volim ja novu godinu samo zato sto imam rusku salatu.. Ali ozb,nekako uopste vise nemam taj osecaj . Nestaje ,prestaje, lokva nabujalih reci pravo iz pogodjenog srca skitnice sto sa ulice ,mracne i hladne ,izdvaja svaki delic sebe da bi stvorio nesto.Znam. To nije on. Samo ja umem da ga prepoznam. To nije on.

Komentari

Re: Vatrena prasina

behappy | 02/01/2011, 01:20

Interesantno. pokusavam da mislim o kome je rec, ali ne.. Ne verujem da cu pogoditi.
"Da li znas kako je kada stojis uz nekoga,a nisi siguran da ce taj neko ikada stati uz tebe... "
Da, znam kako je i znam koliko boli.

Re: Vatrena prasina

nemamimebre | 02/01/2011, 02:16

ee mikiiii ma ne moras ni da pogadjas ni da nagadjas..msm ne radi se ni o kome posebno,msm mozda i da,ali uokvirila sam sva moja ruzna secanja u jedno,sve one stvari koje me nerviraju i muce ,sad konkretno mislim na to sto mi se desavalo ovih dana,osecam se ko najgora d...da ti ne pisem dalje ovdee

Re: Vatrena prasina

mandrak72 | 02/01/2011, 11:20

Ako on ne voli rusku salatu to sigurno nije on. Život je to. Šta li već?
pozdrav

Re: Vatrena prasina

Maja-Ultra | 02/01/2011, 14:56

Pa sve je zivot.

Re: Vatrena prasina

heartworm | 02/01/2011, 18:14

Zadovoljstvo i na usta ulazi,mislim na hranu.U ovom slučaju,ruska salata,mnjam,mnjam :)
Ili je to samo lažni hedonizam u svojstvu bežanja od problema ?! Jedino zadovoljstvo koje može da pruži je..pa naravno..višak kilograma :)
Pozdrav i Srećna Nova godina!

Re: Vatrena prasina

nemamimebre | 03/01/2011, 16:38

ma ljudi ne radi se uposte o ruskoj salati o sam cisto ovako spomenula,,,ali opet ,da ,lazni hedonizam moguce da jeste..

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb